top of page

BESTILLINGER

Alle skulpturer er 100% håndlavet, og formet i fri hånd. Hver enkelt stykke keramik er unika, og der vil aldrig kunne laves en "kopi". Når du køber unika keramik, får du til gengæld noget, ingen andre har. Du kan altså aldrig få noget "magen til", men du kan få noget "der ligner", og som har en særlig skønhed i sig selv. 

HVAD KAN JEG BESTILLE?
Er der en særlig skulptur, du har forelsket dig i, og som er solgt, kan jeg lave en ny "der minder om". 
Det er også muligt at lave en bestilling på en skulptur i et mindre/større format end den der er til salg, eller allerede er solgt. Jeg kan altså godt skalere et bestemt værk op eller ned i størrelse - med en vis kunstnerisk frihed.

Du kan ligeledes lave en bestilling, hvor du ønsker dig en bestemt glasur. Her er det vigtigt at vide, at særligt glasurer, der er fremkommet ved at anvende flere forskellige glasurer, som er lagt i lag, aldrig vil kunne genskabes. To forskellige skulpturer med de samme glasurer, vil altid have variationer af, hvordan udfaldet bliver. Jeg bruger kun glasurer, som du allerede kan se på hjemmesiden. Du kan ikke bestille en glasur, der ikke er vist. 

Du kan altså lave en bestilling på en bestemt form du godt kan lide, i den størrelse du ønsker, og med den glasur du gerne vil have. 

Før jeg indgår et samarbejde om en bestilling, er det vigtigt at understrege, at alle elementer, både form, glasur og størrelse aldrig kan blive som tidligere værker. 


SÅDAN FOREGÅR DET
Du får et prisinterval på, hvad skulpturen vil koste. Jeg holder mig 100% indenfor dette interval, fx 8.000 - 10.000 kr., eller 5.000 - 6.000 kr. Ender skulpturen størrelsesmæssigt med at overgå prissætningen, betaler du stadig det aftalte.  

- Du betaler et depositum på 50% up-front af maksprisen.
- Når selve skulpturen er lavet, og formen dermed er færdig, sender jeg et billede af den til dig, til godkendelse. 
- Derefter bliver skulpturen brændt med de ønskede glasurer. 
- Holder skulpturen i brændingen betaler du restbeløbet, og skulpturen er din. 
 
Skulle du mod forventning fortryde, når først skulpturen er færdig (er aldrig sket), beholder jeg både skulpturen og depositum, og er fri til at sælge den til anden side til en pris fastsat af mig. Det kan sammenlignes med at bestille et skræddersyet jakkesæt lavet på mål, som man bagefter ikke vil have. Specialfremstillede varer kan aldrig fortrydes. 


HVOR LANG TID TAGER DET?. 
Den typiske leveringstid er 3 - 6 uger. Det kan være mindre, og det kan være mere.
Først skal skulpturen laves, så skal den tørre, ofte i mange dage, og så skal den brændes op til 2 gange. Selv, hvis jeg kan påbegynde skulpturen forholdsvis hurtigt, vil processen tage tid. 

Har jeg ikke leret eller glasuren på lager, skal denne bestilles fra udlandet, hvorfra jeg får alle mine materialer, og først derefter kan jeg begynde processen. Skal skulpturen bruges som gave eller være færdig til et bestemt tidspunkt, er det derfor en god ide at være ude i god tid. 

Kontakt mig gerne, og så kan vi tale om mulighederne, 42 72 75 42

Smil
Rikke

bottom of page