IMG_20210613_155620_edited_edited_edited.jpg

LÆR AT LAVE LEAF SKULPTUR
2-dags kursus

- Tryk HER for mere info

 

LÆR AT LAVE EN WAVE-SKULPTUR
1 dags-kursus

- Læs mere nedenfor

 

bowl1.jpg

LAV DIN EGEN WAVE SKULPTUR (SKÅL)

 

EKSKLUSIVT KERAMIKKURSUS MED KUN 5 DELTAGERE

På dette kursus laver vi en organisk wave-skulptur i hvid papirporcelæn.  

Du lærer følgende (Jeg har lavet basisformen for jer, inden I kommer):

 • Hvordan vi via pølsemetoden arbejder videre fra basisformen, og laver den organiske form, som vi nu skal forfine og forme. 

 • Hvordan vi bruger fingrene til at fingerforme og give leret det karakteristiske tynde udtryk med fine liner og tynde ender, der giver det delikate udtryk

 • Hvordan vi via en systematisk tilgang skaber både former og rundinger, der giver det organiske udtryk
   

Det er på ingen måde nødvendigt at glasere skulpturen, da den er smuk, når den står helt rå. Du kan dog vælge at lade mig glasere den for dig, når den er helt tør og klar til brænding. Den glaseres kun på cirka halvdelen af skulpturen. Ønsker du glasering, koster dette 600 kr. ekstra, og betales på stedet. I modsætning til Leaf-kurset, hvor vi modellerer efter en fastlagt form, er det her kursisten selv, med min vejledning, der bestemmer endelig form og udtryk. 

Da I kun er MAKS 5 deltagere, er der fuld fokus på, og masser af tid til dig som deltager.  

Kurset henvender sig til både øvede, begyndere og andre kreativt interesserede. Det er ikke rettet mod professionelle keramikere.

Det er min erfaring af selv nybegyndere med meget lidt eller slet ingen erfaring, kan komme rigtig godt i mål! 90% af deltagerne har ingen erfaring med ler. Nybegyndere nogle gange langt bedre end øvede. Det afhænger rigtig meget af, om du konkret har flair for at modellere/skulptere, har en god fornemmelse for at forme med fingrene samt sans for det kunstneriske. Vær opmærksom på, at kurset alene lærer dig teknikken og opbygningsmetoden. Du skal forvente, at det efterfølgende kræver mange timers arbejde at forfine din teknik og udtryk. 

Størrelsesmæssigt repræsenterer den Wave skulptur I laver, en pris på op til 5.500 kr., når den er lavet af mig.  

Kurset giver jer derfor ikke "bare" ny viden om keramisk teknik, I får også en flot keramisk skulptur med hjem.  

Ler og brænding er med i prisen. 1.850 DK. Det fulde beløb betales ved tilmelding.
 

Der vil være kaffe, danskvand, hygge og snacks under kurset.

Betingelser:

 • Kurset afholdes kun, hvis det er fuldt besat

 • Ønsker du at afmelde dig kurset, skal dette ske senest 14 dage før kursets afholdelse. Ved senere framelding, tilbagebetales beløbet ikke, uanset årsag til framelding. Du har dog ret til,  indenfor senest 2 måneder efter kursets afholdelse, at fratrække kursusprisen ved køb af værker for min. 5.000 kr.  

 • Frem til 14 dage før kursets start, har du også ret til at finde en anden, som du kan sende i dit sted. Giv blot besked om ny deltager. 

 • Jeg gør desuden alt jeg kan, for at finde ny deltager, så du ikke mister din betaling, men det er ikke altid det lykkedes. 

 • Medbring selv forklæde eller tøj, der kan tåle at blive beskidt. 

 • Ønskes frokost, medbringes dette af kursisten selv 

 • Den brændte Wave-skulptur skal afhentes på det angivne tidspunkt. Der er altid afhentning mellem kl. 17 - 18 på den angivne afhentningsdag. Kursisten skal selv medbringe indpakning. Der kan ikke laves individuelle aftaler om afhentning. Kan man ikke afhente på det angivne tidspunkt, kan man først afhente skulpturen, når næste hold kursister afhenter. Kun kursister, der kommer lang vejs fra, fx Jylland eller Bornholm, kan lave særlige aftaler. 

 • Ankomst: Man kan tidligst komme ind i værkstedet 10 min før start. Ankommer man tidligere, anbefales det at gå en tur langs Volden eller Kanalen.

KURSISTERNES EGNE VÆRKER

HVOR?

IMG_20200619_145821_797_edited.jpg

Christianshavns Voldgade 11, kl. th
1424 København KParkering i nærheden er normalt muligt, men kan tage tid. Sæt god tid af, hvis du skal parkere.